Arthur de Bruin | Blikonderwater producties

Arthur de Bruin | Blikonderwater producties

Gespecialiseerd in illustratie van de wereld onder de waterspiegel. 
Arthur heeft een achtergrond als ecoloog en visonderzoeker en diepgaande passie en kennis van de Europese zoetwaternatuur.

Afgelopen 10 jaar filmde ik voor vele opdrachtgevers voor TV en bioscoop producties. Onze beelden zijn o.a. terug zien in de natuurfilms films Holland Natuur in de Delta, Levende rivier, Valkenhorst, Markerwadden. We werken mee als onderwaterfilmers voor de E.O serie Wildernis onder Water filmden voor VARA vroege vogels, Buitengewoon Gelderland, en maakten tal van eigen producties voor diverse opdrachtgevers o.a. STOWA, Waterschap Hunze en Aa’s, Waterschap de Dommel, Waterschap Rijn en IJssel, Waterschap Rivierenland, Provincie Gelderland, Provincie Noord-Brabant, Stichting RAVON, Sportvisserij Nederland. 

Nederland Onder Water | Duik in onze ongekende natuur
Arthur heeft als regisseur en onderwaterfilmer jaren gewerkt aan zijn eigen film die een verassende kijk geeft op de onderwaternatuur in Nederland. Deze film is geproduceerd door Ispida Wildlife productions i.s.m. AVROTROS 

Hoge kwaliteit film
Ik stel de hoogst mogelijke eisen aan filmbeelden en beschik over meerdere uitgebreide sets professionele film en fotografie apparatuur voor boven en onderwater. filmbeelden maken we desgewenst in de hoogst mogelijke kwaliteit (8K RAW).   

Stock beelden
Ik heb een zeer uitgebreid archief met hoge kwaliteit onderwaterbeelden die als stock materiaal beschikbaar zijn. 

Fotografie
Blikonderwater producties beheert het uitgebreide fotoarchief van Arthur de Bruin en Matthijs de Vos. Deze foto's worden regelmatig gepubliceerd in vakbladen, tijdschriften en exposities.

Neem contact op voor de mogelijkheden.